رفع خطای Bad Request یا 400 در المنتور + رایج ترین راه حل ها
خطای Bad Request یا 400 در المنتور چیست ؟
ارور 400 Bad Request یکی از خطاهای HTTP است و زمانی رخ می دهد که سرور قادر به درک درخواست ارسال شده توسط کاربر نباشد. درواقع، هنگامی که سرور درخواستی را دریافت می کند که نمی تواند آن را درک کند، با خطای 400 Bad Request پاسخ می دهد. می توان گفت باوجود اینکه خطای 400 ارور سرور است اما معمولا زمانی به وجود می آید که در سمت کاربر مشکلاتی ایجاد شده باشد.
در ادامه طی راه حل هایی به رفع این مشکل میپردازیم.
مورد اول : اختلال و مشکل در شبکه سرویس دهنده ( اینترنت و اختلال DNS )
بدلیل اختلالاتی که در سرویس دهنده ها وجود دارد، بهتر است در قدم اول با شبکه های مختلف دیگر تست کنید. ( اینترنت خود را عوض کنید )
در صورت عدم برطرف شدن مشکل میتوانید وضعیت DNS خود را بررسی کنید و مجدد مشکل را بررسی کنید.
استفاده از DNS ها رفع تحریم مانند شکن میتواند انتخاب خوبی جهت گذر از این مشکل باشد. ( آموزش و نحوه ی استفاده از آن در وب سایت رسمی شکن قرار گرفته است )
اگر در حال حاضر از DNS خاصی استفاده میکنید، میتوانید آن را حذف کرده و از دستور زیر جهت ریست شدن DNS خود استفاده نمایید.
در سیستم عامل ویندوز باید پس از اجرای برنامه CMD دستور زیر را در آن اجرا نمایید. ( برای اجرای برنامه ی CMD کافی است منوی ویندوز را باز کرده و عبارت CMD رو تایپ کنید.
در برنامه ی باز شده عبارت ipconfig/flushdns را بدون هیچگونه تغییر و فاصله ای وارد نمایید و کلید Enter را بزنید.
سپس مجدد بررسی کرده که مشکل رفع شده است یا خیر.
مورد دوم : تداخل در افزونه ها
در این حالت بهتر است تمامی پلاگین های مورد استفاده را بجز المنتور و المنتور پرو غیر فعال کرده و مجدد مورد را بررسی کرده تا نتیجه را مشاهده نمایید، در صورت عدم برطرف شدن این مورد افزونه های غیر فعال شده را مجددا به حالت فعال درآورید.
مورد سوم : ارتقای منابع هاست
یکی از مرسوم ترین مشکلات در این موارد کمبود منابع سرور بوده است که با ارتقای آن میتوانید در رفع این مشکل موفق باشید. برای انجام این کار 2 راهکار وجود دارد.
راه اول : از هاستینگ خود بخواهید در ابتدا محدودیت حافظه Php شما را تغییر دهد )
راه دوم : این کار را خودتان بطور دستی انجام دهید. ( که این روش به خودی خود چند حالت دارد که در مقاله ی افزایش محدودیت حافظه php در وردپرس در این باره توضیح داده شده است . )
این روش معمولا مشکل را حل خواهد کرد.
نتیجهگیری:
امیدواریم با استفاده از راهحلهای ارائهشده در این آموزش، توانسته باشید خطای 400 در المنتور را برطرف کنید. با این وجود، اگر همچنان قادر به حل این مشکل از طریق روشهای ذکر شده نیستید، ممکن است مشکل جدیتری در تنظیمات سرور شما وجود داشته باشد. برای رفع این مشکل سرور، توصیه میکنیم در اسرع وقت با ارائهدهنده هاست خود تماس بگیرید.
همچنین، اگر توانستید این خطا را در المنتور و سایت وردپرسی خود با موفقیت حل کنید، خوشحال میشویم تجربیات خود را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید و بگویید کدام راهحل برای شما موثر بوده است.